Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'PSV heeft een grote kans tegen Borussia Dortmund'

20 feb 2024, 12:40

Valentijn Driessen denkt dat PSV een goede kans maakt tegen Borussia Dortmund in de Champions League. Dat vertelt hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside.

PSV speelt dinsdagavond de eerste wedstrijd in achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund en Valentijn denkt dat de Eindhovenaren wel eens zouden kunnen winnen. “Ik vind dat PSV een grote kans heeft. Ik vind de verdediging van Dortmund een stelletje oude mannen eigenlijk. Voorin heeft Dortmund een paar aardige, gevaarlijke spelers, onder anderen Jadon Sancho en Donyell Malen, maar verdedigend is het echt niet zo bijzonder."

De meestervoorspeller denkt dan ook dat de wedstrijd met 3-1 in het voordeel van PSV zal eindigen.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn, waarin Valentijn ook moet lachen om de open sollicitatie van Arno Vermeulen bij AZ en Ajax adviseert om niet af te reizen naar Bodø/Glimt, in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.