Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn over Van de Beek: 'Hij werd bijna twee dagen opgesloten in z'n hotelkamer'

Valentijn over Van de Beek: 'Hij werd bijna twee dagen opgesloten in z'n hotelkamer'

3 sep 2020, 22:56

Valentijn is vanavond met nieuwe informatie gekomen over de gang van zaken rondom de transfer van Donny van de Beek. Hij zou extreem in bescherming zijn genomen, zo vertelt Valentijn.

Dit heeft alles te maken met het feit dat Van de Beek maandag gekeurd werd en de transfer woensdag pas officieel werd afgerond. ‘Wat hij kan vertellen is dat ze hem bijna twee dagen lang hebben opgesloten in z’n hotelkamer’, zegt Valentijn vanavond in de studio van De Telegraaf.

Ajax vreesde namelijk dat Van de Beek geblesseerd zou raken tijdens de training van Oranje. ‘Er mocht niets met hem gebeuren en hij werd door alles en iedereen als een kleinood beschermd, want er stond wel 39 miljoen euro op het spel. Daar was iedereen heel voorzichtig mee, zeker Ajax’, aldus Valentijn.

‘Volgens mij heeft Ajax zelfs nog gebeld: trainen bij het Nederlands elftal is allemaal leuk en aardig, maar als dit fout gaat hebben we een serieus probleem. Ze hebben hem bijna twee dagen uit de training gehouden om geen risico te lopen. Iedereen gunt hem deze transfer naar Manchester United, maar dat mag niet op het allerlaatste moment foutlopen omdat hij bijvoorbeeld door z'n enkel gaat op de training van het Nederlands elftal.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.