Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn over Tagliafico: 'Krijgt in de volgende wedstrijd een rode kaart'

Valentijn over Tagliafico: 'Krijgt in de volgende wedstrijd een rode kaart'

12 feb 2021, 19:00

Nicolás Tagliafico kwam in het bekerduel met PSV na een harde tackle op Mohamed Ihattaren goed weg met een gele kaart. Valentijn Driessen voorspelt dat de verdediger van Ajax in de eerste volgende wedstrijd een rode kaart zal krijgen.

'Vanaf nu gaat iedere scheidsrechter op Tagliafico letten, die krijgt ongetwijfeld in deze wedstrijd of de volgende een rode kaart. Al kijkt hij al naar iemand…', stelt Valentijn in de van De Telegraaf.

Eerder vandaag toonde PSV-trainer Roger Schmidt zijn onvrede over de VAR. Schmidt pleit voor het afschaffen van de VAR. 'Laat iedere scheidsrechter ter wereld de overtreding op Ihattaren zien. Allemaal zullen ze zeggen dat het een honderd procent.. Nee, een duizend procent rode kaart is.'

Tirade van Schmidt: 'Stop met de VAR!'
1:24
Tirade van Schmidt: 'Stop met de VAR!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.