Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn over PSV'er: 'Wat een hele rare man is dat!'

Valentijn over PSV'er: 'Wat een hele rare man is dat!'

26 nov 2021, 17:23

Valentijn Driessen heeft donderdagavond met verbazing gekeken naar Carlos Vinicius tijdens PSV-Sturm Graz, zo vertelt hij in Kick-Off op de website van De Telegraaf.

'Die Vinicius, die doet natuurlijk heel raar. Die maakt een penalty en die schiet hij via de keeper in, en dan gaat hij gewoon heel stoer dit lopen doen,' vertelt Valentijn, terwijl hij zijn handen over elkaar vouwt en daarmee de manier van juichen van de PSV-spits nadoet.

'Terwijl er geen publiek is enzo. Wat een hele rare man is dat!,' concludeert de chef voetbal van De Telegraaf. Bekijk het doelpunt van Vinicius en zijn manier van juichen in de video hieronder.

VIDEOGOAL: PSV - Sturm Graz 1-0 (Vinícius)
2:23
VIDEOGOAL: PSV - Sturm Graz 1-0 (Vinícius)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.