Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn oordeelt hard over Ajacied en is het eens met stelling: 'Een miskoop'

Valentijn oordeelt hard over Ajacied en is het eens met stelling: 'Een miskoop'

9 nov 2021, 19:36

Valentijn Driessen heeft in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf hard geoordeeld over Mohamed Daramy. De Ajax-aanvaller mocht in de 63e minuut invallen in het duel met Go Ahead Eagles (0-0), maar wist geen indruk te maken op Valentijn. De chef voetbal van De Telegraaf kon zich dan ook volledig vinden in de stelling 'Daramy is een miskoop.'

'Eens. Hij heeft niets laten zien in de tijd dat hij op het veld stond,' aldus Valentijn over de invalbeurt van Daramy tegen Go Ahead. 'Ik zag wel een bord omhoog gaan met zijn rugnummer, dat hij erin kwam, maar daarna heb ik hem niet gezien. In deze wedstrijden moet hij het verschil maken, daarvoor is hij gehaald. Ook Europees gezien natuurlijk, maar als je in de Nederlandse Eredivisie het verschil al niet kan maken, wat moet je dan Europees doen?'

'Het viel zwaar tegen. Hij viel continu terug op zijn individuele actie en ging voor zichzelf. Hij keek helemaal niet om zich heen, dus dat viel me wel tegen. Het is een hele snelle jongen, maar als er weinig ruimte is, dan heb je niet veel aan hem. Dat bleek wel,' concludeert Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.