Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: ‘Ook met Henderson is het open huis bij Ajax’

12 feb 2024, 09:41

Valentijn Driessen is in een video-item van De Telegraaf niet te spreken over het optreden van Ajax in het verloren uitduel tegen Heerenveen (3-2).

“Als je zo begint, zoals Ajax in Friesland roep je de problemen over jezelf af. Het had nog best goed kunnen komen, want Heerenveen stond op instorten. Ajax had in het begin gewoon moeten opletten en wat sneller moeten voetballen, begint Valentijn. "Maar als je met Carlos Forbs speelt, dan speel je met tien man in de eerste helft. De tweede helft speelde ze dan met Chuba Akpom die opnieuw scoorde, maar toen was het kalf eigenlijk al verdronken.”

Valentijn is ook kritisch op Jordan Henderson. “Je ziet dat het met Henderson af en toe ook open huis is bij Ajax. Hij speelde niet zijn gelukkigste wedstrijd kan je stellen. Als ik dan Henderson vorig weekend tegen PSV zie voetballen dan is het veel breed en weinig diep en nu had hij veel diepteballen. Dat is niet het spel wat Ajax hoort te spelen."

"Met Henderson in de opbouw is het weinig. Hij heeft natuurlijk wel het niveau om mee te draaien bij Ajax, maar is niet de doorslaggevende factor. Zowel niet aanvallend en bij Heerenveen bleek ook niet verdedigend", besluit Valentijn.

Valentijn was eerder In de Wandelgangen ook niet te spreken over het optreden van Henderson. “Daar kun je net zo goed Proper van NEC neerzetten”. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.