Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn neemt wraak met loepzuivere voorspellingen

Valentijn neemt wraak met loepzuivere voorspellingen

26 nov 2020, 17:00

Valentijn voorspelde vorig jaar een aantal keer finaal mis over Ajax in de Champions League en werd daar vervolgens tot in het oneindige mee geconfronteerd. Inmiddels heeft Valentijn met een aantal loepzuivere voorspellingen waardig revanche genomen.

Valentijn sloeg vorig jaar maart in aanloop naar het achtste finale-duel Real Madrid - Ajax de plank finaal mis toen hij in Veronica Inside verkondigde dat hij nog in Nederland was en niet in Madrid, omdat hij niet in een stunt van Ajax geloofde. De rest is geschiedenis, oftewel Ajax won uiteindelijk met 1-4 in Madrid.

Vervolgens riep Valentijn in aanloop naar het halve finale-duel Ajax - Tottenham voor de camera van De Telegraaf dat Ajax zich niet hoefde te focussen op Tottenham-speler Lucas Moura: 'Moura kun je rustig alleen voor de keeper zetten, want die scoort nooit.' Ajax verloor uiteindelijk met 2-3, dankzij drie treffers van Lucas Moura.

Maar dit seizoen is het anders. Jawel, Valentijn heeft revanche genomen! We vroegen hem op 29 oktober in onderstaande video of hij een voorspelling kon doen voor de wedstrijden van Ajax tegen Midtjylland en wonder boven wonder voorspelde hij de wedstrijden allebei goed. Valentijn zal nog nooit zo lekker aan tafel hebben gezeten bij Veronica Inside als aankomende vrijdag!

Vanaf 08:35.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.