Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn na transfer Gakpo: 'PSV kan kampioenswens nu wel bij grofvuil zetten'

Valentijn na transfer Gakpo: 'PSV kan kampioenswens nu wel bij grofvuil zetten'

27 dec 2022, 17:58

Valentijn Driessen denkt dat het kampioenschap na de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool, een lastige zaak gaat worden voor PSV. Dat zegt de chef voetbal van De Telegraaf in een video-item.

Gakpo was de voorbije seizoenen een van de beste spelers in de Eredivisie. Inmiddels staan er 106 Eredivisieduels achter zijn naam waarin de Oranje-international 36 keer scoorde. "Veertien goals, zeventien assists, dus bij 31 goals betrokken na veertien wedstrijden. We zitten nog geen eens halverwege het seizoen. PSV kan de kampioenswens nu wel bij het grofvuil zetten", zegt Valentijn. "Dat denk ik wel. Of ze moeten zodanig gaan investeren, maar dat gaan ze niet doen."

Valentijn verwacht niet zo snel inkomende transfers voor de club uit Eindhoven. "Ik denk dat PSV heel rustig zal afwachten. Misschien hier en daar een koopje ophalen. Viktor Tsygankov, een jongen uit Oekraïne, van Dynamo Kiev, zijn contract loopt komende zomer af en hij schijnt op het verlanglijstje te staan. Karlsson van AZ, maar ik denk dat hij niet haalbaar is. Dus ik denk dat PSV het heel lastig gaat krijgen om nog kampioen te worden", aldus Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.