Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn meldt concrete interesse vanuit Premier League in Tagliafico

Valentijn meldt concrete interesse vanuit Premier League in Tagliafico

17 apr 2021, 11:35

Leeds United heeft concrete belangstelling voor Nicolás Tagliafico. Valentijn Driessen vertelde gisteravond in de uitzending dat de Engelse club hem graag zou willen hebben.

'Hij gaat die scheidsrechter waarschijnlijk wel tegenkomen (Anthony Taylor, scheidsrechter AS Roma – Ajax, red.), want Leeds United wil hem graag hebben', meldt Valentijn over de interesse in linksback Tagliafico.

Johan is niet zo onder de indruk van de Argentijnse verdediger van Ajax. 'Jongens neem me niet kwalijk, maar het is een fel backie en hij werkt hard, maar hij maakt heel veel gekke overtredingen', vertelt Johan. 'Maar die veelgeroemde opleiding van Ajax moet toch een linksback kunnen produceren? Die hoef je toch niet voor de hoofdprijs uit Zuid-Amerika te halen? Kom op. Ze hebben nu al twee specialisten op de vleugels uit Zuid-Amerika (David Neres en Antony, red.) die er niks van bakken.'

Tagliafico heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Amsterdammers. De linksback hoopt nog altijd op een nieuw avontuur in Europa. De 28-jarige verdediger speelt sinds 2018 voor Ajax en speelde tot nu toe ruim 135 wedstrijden voor de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.