Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: ‘Maarten Martens heeft de uitstraling van een dode mol’

Valentijn: ‘Maarten Martens heeft de uitstraling van een dode mol’

12 feb 2024, 16:13

Valentijn Driessen en Mike Verweij zijn in de Kick-Off podcast van De Telegraaf nog niet onder de indruk van Maarten Martens, de opvolger van Pascal Jansen als hoofdtrainer bij AZ.

Volgens Verweij kwamen er in het verleden graag grote namen naar AZ, zoals Louis van Gaal, Dick Advocaat, Ronald Koeman en Marco van Basten. “Omdat het wel een club is met een reputatie waar ook wel wat mogelijk was in het verleden, maar nu zetten ze in op jonge trainers en of dat met Martens goed uitpakt... Ik houd voor AZ mijn hart wel vast."

Valentijn is het helemaal met Mike eens en heeft het een en ander aan te merken op Martens zijn houding. “Als je Martens na afloop van wedstrijden ziet… Het woord moedeloos valt heel vaak bij AZ, hè de laatste weken. Nou, als je van iemand moedeloos wordt, is het wel van Martens. Die heeft de uitstraling van een dode mol. Daar ga je geen gas voor geven. Vorige week na die wedstrijd tegen Feyenoord, die verloren werd door AZ, toonde hij ook geen enkele energie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.