Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn lovend na Feyenoord-PSV: 'Een van de beste spelers op de Nederlandse velden'

Valentijn lovend na Feyenoord-PSV: 'Een van de beste spelers op de Nederlandse velden'

5 feb 2023, 23:11

Valentijn Driessen is onder de indruk van PSV'er Xavi Simons. Dat vertelt hij voor de camera van De Telegraaf, na afloop van de boeiende topper tussen Feyenoord en PSV (2-2) in De Kuip.

"Xavi Simons was een klasse apart in deze wedstrijd. Ik vond hem wel in het slot te weinig brengen. Wat ook logisch is, want met de blessuretijd van de eerste helft erbij duurde deze wedstrijd 106 minuten."

Valentijn gaat nog verder in zijn lovende woorden voor de jongeling. "Hij gedraagt zich op dit moment als één van de beste spelers op de Nederlandse velden."

Xavi Simons gaf tegen Feyenoord zijn vijfde assist van dit Eredivisie-seizoen. Hij wist zelf ook al negen keer het net te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.