Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn kritisch op Ajacied: 'Heeft gewoon het niveau niet!'

20 feb 2024, 09:42

Valentijn Driessen is in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, niet te spreken over het optreden van Ar'Jany Martha in het thuisduel met NEC.

Valentijn krijgt de vraag hoe John van ’t Schip erbij komt om Martha in het veld te brengen tegen NEC. “Dat heb ik al de eerste keer gezegd toen hij als linksback speelde. Toen gingen de vlaggen ook uit en dat was allemaal geweldig. Dat zijn dezelfde mensen die hem nu afserveren. Die jongen heeft gewoon het niveau niet, die was voorbestemd om bij Ajax 2 gewoon afgeserveerd te worden en die staat nu in Ajax 1 en niemand begrijpt het.”

Valentijn blikt in Koffie met Valentijn ook terug op de Conference League-wedstrijd van Ajax tegen Bodø/Glimt. "Er komt een tegenstander op bezoek die drie maanden op vakantie is geweest en die spelen jou helemaal zoek. Dan op het laatste storten ze in elkaar, omdat ze inderdaad op vakantie zijn geweest en een paar whisky's te veel hebben gedronken en dan kan je nog 2-2 maken, maar het leek nergens op."

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn, waarin Valentijn ook moet lachen om de open sollicitatie van Arno Vermeulen bij AZ en Ajax adviseert om niet af te reizen naar Bodø/Glimt, in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.