Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn kritisch: ‘Contractverlenging van Götze getuigt niet van ambitie’

Valentijn kritisch: ‘Contractverlenging van Götze getuigt niet van ambitie’

10 sep 2021, 19:35

Mario Götze verlengde deze week zijn contract bij PSV. De Duitse middenvelder ligt nu tot 2024 vast in Eindhoven. Goed nieuws voor de supporters van PSV, maar Valentijn Driessen heeft zo zijn twijfels bij de contractverlenging. 

PSV verbaasde bijna een jaar geleden met de komst van de voormalig speler van Bayern München en Borussia Dortmund. Na het mislopen van de titel en dit jaar de Champions League was het de vraag of PSV de spelbepaler kon behouden. ’Vanuit PSV begrijp ik wel dat ze heel blij zijn, maar vanuit Götze zijn oogpunt vind ik het behoorlijk ambitieloos’, zegt Valentijn in een videoitem van De Telegraaf. ‘Zeker als PSV dan roept van “ja er zijn allemaal kapers op de kust geweest, Champions League-teams, maar we hebben hem toch kunnen behouden.” Als die Götze nou ambitie had…’, aldus de Chef Voetbal van De Telegraaf, die denkt de weten waarom de middenvelder in Eindhoven wil blijven. ‘Hij voelt natuurlijk dat hij de Nederlandse competitie gewoon heel goed aan kan. Hier kan hij af en toe excelleren. Dus die gaat gewoon op zeker. Maar dit getuigt niet van ambitie van iemand die de Champions League wil winnen. Dit is Europa League.’

Valentijn denkt dat de aanwezigheid van PSV-trainer Roger Schmidt ook een rol heeft gespeeld in de keuze van Götze. 'Hij heeft natuurlijk een Duitse coach en de hele begeleidingsstaf is Duits. Die coach gaat natuurlijk ook blijven, dus het is héérlijk voor hem. Kan hij lekker heen en weer naar huis rijden. Het is ideaal voor die jongen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.