Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn ziet voorspelling over Feyenoord-spelers niet uitkomen: 'Ik ga diep door het stof'

Valentijn ziet voorspelling over Feyenoord-spelers niet uitkomen: 'Ik ga diep door het stof'

6 juli 2022, 11:05

Valentijn Driessen voorspeelde ooit dat er 'geen speler bij Feyenoord voor tientallen miljoenen weggaat'. De chef voetbal van De Telegraaf is inmiddels teruggekomen op zijn uitspraken, nadat Tyrell Malacia voor ruim 15 miljoen euro naar Manchester United is vertrokken en Luis Sinisterra mogelijk voor meer dan 25 miljoen euro de overstap naar Leeds United maakt.

'Dat kreeg ik natuurlijk alweer te horen', begint Valentijn over zijn uitspraken in de online rubriek Koffie met. 'De wereld is natuurlijk gek geworden, dat sowieso. En die Engelsen hebben gewoon te veel geld en geven het te gemakkelijk uit. En Feyenoord heeft het geweldig gedaan. Ik heb er nooit rekening mee gehouden, dat die de finale van de Conference League zouden halen.'

'Wat dat betreft ga ik diep door het stof!', gaat Valentijn verder. 'Maar ik vind het heel knap van Feyenoord dat ze dat geld hebben opgehaald, voor dit soort spelers. Want dit is ook zo goed als rond', doelt Valentijn op de aanstaande transfer van Luis Sinisterra naar Leeds United.

Bekijk de Koffie met Valentijn over onder meer zijn blik op de transferperiodes van Ajax, Feyenoord en PSV in de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.