Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Ik zou nog geen vijf miljoen voor Giménez geven’

9 feb 2024, 19:04

Valentijn Driessen vertelt in een video-item van De Telegraaf dat hij op dit moment nog geen vijf miljoen euro over zou hebben voor Santiago Giménez.

In de winterse transferperiode was er interesse van Europese topclubs in Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Dávid Hancko en Giménez. Voor laatstgenoemde konden de Rotterdammers veel geld ontvangen, maar daar begrijpt Valentijn niets van. “Er is natuurlijk geen 50 miljoen geboden. Dan zou ik het direct gedaan hebben. Dat is de waarde waarvan ze denken hem op termijn te kunnen verkopen. Maar als je hem nu ziet, zou ik nog geen vijf miljoen voor hem geven.”

Giménez maakt momenteel een mindere periode door bij Feyenoord. De spits heeft sinds de winterstop pas één keer gescoord voor de Rotterdammers. 

Calvin Stengs liet zich na afloop van het bekerduel tegen AZ uit over de situatie van Santiago Giménez. Bekijk het volledige fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.