Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Hij kan zijn ticket voor het EK alvast boeken'

22 nov 2023, 09:12

Valentijn Driessen heeft in gesprek met De Telegraaf gereageerd op de 0-6 zege van het Nederlands Elftal op Gibraltar. Valentijn denkt dat één speler zijn ticket voor het EK alvast kan boeken: Calvin Stengs.

De Feyenoorder maakte dinsdagavond een hattrick en kan rekenen op lovende woorden van Valentijn: "Calvin Stengs doet het nu voor Oranje, in een voor een rechtsbuiten hele moeilijke wedstrijd, omdat je nauwelijks enige ruimte hebt. Maar Stengs heeft het vermogen om zich met een individuele actie vrij te spelen, naar binnen te komen en te scoren."

"Maar hij heeft ook oog voor zijn medespelers, werkt hard en is iemand die die positie heel goed kan invullen," vervolgt Valentijn. "Dat hebben we bij Feyenoord, onder andere tegen Atlético Madrid en Lazio Roma, ook al gezien. Ik denk dat als het Nederlands Elftal met een rechtsbuiten speelt, dat ze dan met Calvin Stengs moeten spelen."

Valentijn antwoordt dan ook bevestigend op de vraag of Stengs zijn ticket voor het EK al kan boeken: "Ja, omdat er ook heel weinig alternatieven zijn om op te stellen voor Ronald Koeman op die positie. En ik denk zeker dat als je overlap van Denzel Dumfries hebt, dan heb je gewoon een heel gevaarlijk koppel. Ik denk dat dat heel goed kan werken en heel veel tegenstanders daar verrast door kunnen worden."

Bekijk in de video bovenaan deze pagina de reactie van Calvin Stengs zelf op zijn hattrick tegen Gibraltar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.