Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Hij is de beste aankoop van Ajax van afgelopen seizoen'

Valentijn: 'Hij is de beste aankoop van Ajax van afgelopen seizoen'

25 apr 2021, 23:59

Ajax won zondagmiddag met 2-0 van AZ en werd daarmee officieus landskampioen van Nederland. Grote man aan de kant van de Amsterdammers was Davy Klaassen, die beide doelpunten voor zijn rekening nam. Valentijn is van mening dat Klaassen de beste aankoop van Ajax van afgelopen seizoen is, zo vertelt hij in een video op de website van De Telegraaf.

'Mister 1-0 en mister 2-0,' constateert Valentijn over Klaassen. 'Eigenlijk is hij de beste aankoop van Ajax van afgelopen seizoen. Iedereen dacht aan Haller. Die heeft het wel goed gedaan en had ook weer een hele belangrijke rol bij de eerste goal van Klaassen, dat wel, maar z'n cijfers spreken niet echt voor zich. Van een spits als Haller verwacht je meer doelpunten. Dat zat er ook tegen AZ weer niet in.'

'Maar Klaassen heeft het zeker waargemaakt, vervolgt de Chef Voetbal van De Telegraaf. 'Hij zit ook niet voor niets bij de selectie van het Nederlands Elftal, dus die kent een uitstekend seizoen, na een aantal dramatische jaren, eerst bij Everton en later bij Werder Bremen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.