Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn, Hélène en Wout Weghorst in Veronica Inside

Valentijn, Hélène en Wout Weghorst in Veronica Inside

27 mrt 2020, 17:46

Veronica Inside is vrijdagavond weer terug op de buis, ondanks een voetballoze week hebben onze mannen ongetwijfeld weer genoeg te bespreken.

Naast de vertrouwde gezichten aan tafel Wilfred, Johan en René schuift Valentijn Driessen aan als gast. De chef voetbal van De Telegraaf was vrijdagochtend al behoorlijk op dreef in zijn column, waarin hij genadeloos uithaalde naar FIFA-baas Infantino, zijn visie opperde voor het verloop van dit Eredivisieseizoen en nog een interessante kwestie behandelde betreffende Hakim Ziyech. Vanavond vast en zeker meer hierover!

Daarnaast worden de mannen vergezeld door vrouwelijk schoon op Champions League-niveau. Niemand minder dan Hélène Hendriks, zal namelijk ook plaatsnemen in de studio. De presentatrice van onder meer de Champions League bij Veronica mag na twee weken quarantaine eindelijk weer de deur uit.

Ook zal er nog een FaceTime-gesprek plaatsvinden met Oranje-international Wout Weghorst, die momenteel 'gewoon' in training is bij VFL Wolfsburg.

Tot vanavond, om 20.30 uur bij Veronica: TOPSHOW!

Hier alvast een heerlijk opwarmertje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.