Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn heeft primeur over toekomst Van Bronckhorst

Valentijn heeft primeur over toekomst Van Bronckhorst

3 dec 2018, 16:37

Lees hier meer!

Aangezien het contract van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen afloopt, is de vraag of er einde komt aan deze vierjarige samenwerking. Als het aan Gio zelf ligt niet, zo schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf. 'Gio ambieert geen buitenlands avontuur en wil graag door bij Feyenoord. De directie van Feyenoord staat voor een duivels dilemma als Van Bronckhorst in de winter wordt uitgenodigd voor een gesprek over zijn toekomst in De Kuip. Zelf wil de trainer graag door bij Feyenoord en ambieert hij geen buitenlands avontuur.'

'Van Bronckhorst is een perfecte ambassadeur van de club, die zich nooit verschuilt in slechte tijden en zich niet op de voorgrond plaatst in goede tijden. Toch heeft Gio ook mindere kanten: omdat Feyenoord in een kwalitatief magere vijver vist voor aankopen, wordt Van Bronckhorst gevraagd spelers individueel beter te maken en zo transferwaarde te creëren. Dit gebeurt nauwelijks. Wat moet Feyenoord doen? Het is aan de clubleiding om de juiste beslissing te nemen in deze verwarrende situatie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.