Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn haalt zijn gelijk na afgang Ajax tegen Aston Villa: 'Op deze dag heb ik mijn hele leven gewacht'

15 mrt 2024, 19:50

Valentijn Driessen heeft in een nieuwe aflevering van de Kick Off podcast van De Telegraaf, zijn gelijk gehaald na de pijnlijke 4-0 nederlaag van Ajax tegen Aston Villa in de achtste finale van de Conference League (zie de samenvatting van het duel in de video hierboven).

In aanloop naar de return tussen Aston Villa en Ajax zei Valentijn onder meer dat het een kansloze missie zou worden voor de Amsterdammers. "Ik moet je eerlijk zeggen, op deze dag heb ik mijn hele leven gewacht", begint de chef voetbal van De Telegraaf een dag later. "Nu kan ik eindelijk eens uitgebreid mijn verhaal halen. Ik heb hier een hele lijst, met waarom ik allemaal gelijk heb gehad", doet de voetbaljournalist uit de doeken in de podcast.

"Zelfs met dat ze dik zouden verliezen (tegen Aston Villa, red.) heb ik gelijk gehad, over dat Sutalo er geen klote van kan heb ik gelijk gehad, dat Henderson een miskoop is, dat Brobbey er in de grote wedstrijden niet staat. Moet ik nog even doorgaan? Ik heb zo vaak gelijk jongen... Eindelijk, eindelijk!", aldus Valentijn.

Valentijn Driessen vertelde donderdag in gesprek met Noa Vahle waarom hij niet naar Aston Villa was afgereisd. “Ik ben door heel veel fans van Ajax gevraagd om níet te komen". Bekijk het terug in de onderstaande video.

Valentijn over duel met Aston Villa: ‘Ik ben door heel veel Ajax-fans gevraagd om níet te komen'
8:31
Valentijn over duel met Aston Villa: ‘Ik ben door heel veel Ajax-fans gevraagd om níet te komen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.