Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn haalt uit naar Feyenoord-directie: 'Dit kan een hele dure grap worden'

Valentijn haalt uit naar Feyenoord-directie: 'Dit kan een hele dure grap worden'

10 sep 2021, 08:49

Valentijn Driessen heeft in zijn nieuwe column voor De Telegraaf uitgehaald richting de directie van Feyenoord. Volgens Driessen krijgt de jeugdopleiding van de Rotterdammers door de Disney-documentaire een slecht beeld. 'Het versterkt alleen maar de bestaande negatieve beeldvorming over de jeugdopleiding van Feyenoord', stelt De chef voetbal van de ochtendkrant.

'Welke directeur haalt het in z'n hoofd zijn in anonimiteit opererende werknemers voor het vuurpeloton van de publieke opinie te zetten?', doelt Driessen op het fragment, waarin algemeen directeur Mark Koevermans aan jeugdtrainers vraagt wat nu eigenlijk de voetbalvisie van Feyenoord is.

Die vergadering duurde ruim anderhalf uur volgens Driessen. 'Die inhoudelijke sessie was echter niet interessant voor de documentairemakers en sneuvelde. Alleen senior-opleider Cor Adriaanse zei kort iets. Op zich opvallend want de oud-prof heeft de laatste jaren vanuit de eigen organisatie al een complete messenset in zijn rug gestoken gekregen.'

'Koevermans had de beelden van zijn meeting met alle jeugdopleiders van Feyenoord kunnen schrappen, maar gooide zijn hele jeugdopleiding zo voor de bus', benadrukt Driessen. 'Voor zo’n drie miljoen euro van Disney en om er zelf beter uit te komen.'

'Ouders zijn trots als hun kind onderdeel mag zijn van de jeugdopleiding. Alleen heeft dat beeld door de docu van Disney een knauw gekregen. Loopt Feyenoord vanwege die beeldvorming een talent van het niveau Wijnaldum mis, dan is de Disney-docu met terugwerkende kracht een hele dure grap voor Feyenoord. Ondanks die 3 miljoen euro', aldus Driessen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.