Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn genoot van sfeer bij Feyenoord: 'Volumeknop omlaag, zodat niet iedereen strak staat'

Valentijn genoot van sfeer bij Feyenoord: 'Volumeknop omlaag, zodat niet iedereen strak staat'

10 apr 2023, 14:52

Valentijn Driessen heeft zondagavond genoten van de sfeer tijdens Feyenoord - RKC Waalwijk. De Rotterdammers speelden de frustraties over een paar vervelende dagen van zich af door met 5-1 te winnen.

"Ik vond het héérlijk!", begint Valentijn in een video-item van De Telegraaf over de sfeer in De Kuip. "Het was een uitstekende sfeer. Het publiek gedroeg zich zoals het hoort te gedragen. Zingen, geen spreekkoren, maar gewoon zingen. Geen vuurwerk, geen rookbommen en geen fakkels. Maar gewoon normaal de ploeg ondersteunen."

Feyenoord gaat het veld in stadion De Kuip tot het einde van het seizoen aan vier zijden afschermen met netten. "Er werd niks gegooid. Dat heeft ook geen zin, want er staan allemaal netten voor", vervolgt Valentijn. "Zelfs bij de doelpunten viel het reuze mee wat voor bier er de lucht in ging. En het publiek heeft Feyenoord zodanig gesteund, dat het al heel snel op voorsprong kwam. Want uit niets bleek dat de ploeg de steun mistte die ze normaal krijgen."

"Volgens mij was de volumeknop van de huis dj een stuk naar beneden gedraaid", gaat Valentijn verder over de sfeer. "Er werden ook normale liedjes gedraaid en niet alleen maar van die opzwepende ellende, die alleen maar voor een hoop rumoer zorgen en dat iedereen strak komt te staan. Dus ik heb een uitstekende avond gehad. Prima vermaakt. Leuk voetbal gezien. Mooie goals gezien. En ik hoop dat we dit aankomende donderdag in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma ook te zien krijgen", besluit de chef voetbal van De Telegraaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.