Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn enthousiast: 'Dat is natuurlijk een geweldige aankoop geweest van Overmars'

Valentijn enthousiast: 'Dat is natuurlijk een geweldige aankoop geweest van Overmars'

7 juli 2022, 15:30

Valentijn Driessen is lovend over de ontwikkeling van Mohamed Ihattaren in de voorbereiding van Ajax op het komende seizoen. De journalist stelt in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, dat het een goede zet van Ajax is geweest om de 20-jarige middenvelder naar Amsterdam te halen.

Ajax huurt Ihattaren dit kalenderjaar van Juventus, met een optie tot koop. De voormalig speler van PSV krijgt bij de landskampioen een nieuwe kans. 'Dat is natuurlijk een geweldige aankoop geweest van Marc Overmars’, vindt Valentijn. 

Ihattaren arriveerde begin dit jaar met veel overgewicht in de hoofdstad, maar oogt inmiddels afgetraind en fit. ‘Dít was precies de bedoeling, dít zat er achter. De bedoeling was om hem op te trainen en weer in het gareel te krijgen, zodat hij weer de Ihattaren wordt van PSV. En dadelijk kunnen ze hem voor 2 twee miljoen ophalen.’

Valentijn zag Ihattaren tweemaal tot scoren komen in het oefenduel van Ajax met SC Paderborn. ‘Ik heb nu beelden gezien… natuurlijk wel tegen een 2. Bundesliga-club, maar die vrije trap was geweldig’, aldus de journalist in Koffie met Valentijn. ‘En ook in het spel, op het moment dat hij half geblesseerd raakte werd hij niet meer gezocht, en toen stortte dat hele Ajax in elkaar.’

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn hieronder, waarin Valentijn onder andere ingaat op de transferperiodes van Ajax, PSV en Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.