Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen ziet blunderende Noppert: ‘Het is iedere week bingo’

Valentijn Driessen ziet blunderende Noppert: ‘Het is iedere week bingo’

29 jan 2024, 17:20

Valentijn Driessen spreekt zich in de Kick-off podcast van De Telegraaf uit over het blunderende optreden van Andries Noppert in het Eredivisie-duel tussen sc Heerenveen en AZ.

In de slotfase van het duel met AZ kwam Noppert uit na een lange pass, waarna hij de bal tegen Heerenveen-verdediger Paweł Bochniewicz aanschoot en in het eigen doel belandde. Dit resulteerde in de 2-2, wat tevens de eindstand werd. Eerder dit jaar was de doelman ook al ongelukkig bij een tegengoal tegen PEC Zwolle door een polletje op het veld. 

In de podcast wordt Valentijn gevraagd wat er met Noppert aan de hand is. “Een jaar geleden is dat natuurlijk fout gegaan. Na het WK wilde hij natuurlijk dolgraag een transfer maken, dat is allemaal niet doorgegaan en vanaf dat moment is het alleen maar bergafwaarts gegaan.”

“Het is natuurlijk niet alleen maar pech", vervolgt Valentijn. "Zoals bij die eerste goal staat hij gewoon in niemandsland. De scherpte is volledig weg. Dan roept iedereen geweldig dat Kees van Wonderen hem de hand boven het hoofd houdt, maar misschien moet je hem juist even uit die picture halen en kan je hem daarna wel weer langzaam weer gaan brengen. Maar het is iedere week bingo."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.