Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen wint voor derde keer in vier jaar tijd felbegeerde VI-bokaal

Valentijn Driessen wint voor derde keer in vier jaar tijd felbegeerde VI-bokaal

12 aug 2021, 09:31

Elk jaar gaat Voetbal International op zoek naar de beste voorspeller onder de sportjournalisten. Degene die de eindstand van de Eredivisie het best voorspelt, gaat er vandoor met de felbegeerde VI-bokaal. Dit jaar gaat de prijs naar niemand minder dan Valentijn Driessen.

De chef Voetbal van de Telegraaf én een van de vaste tafelgasten van Veronica Inside bleef Jeroen Elshoff (NOS) en Hans Kraay junior (ESPN) nipt voor. De meestervoorspeller zegevierde ook in 2018 en 2019. In 2020 ging de bokaal naar Kees Jansma. 

Ook Hélène Hendriks en Wilfred Genee waagden dit jaar - met wisselend succes - een poging. Hélène eindigde nét buiten de top 3 en Wilfred vinden we terug op de tiende plaats. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.