Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen voorspelt eindstand Eredivisie als beste

Valentijn Driessen voorspelt eindstand Eredivisie als beste

24 mei 2021, 19:52

Niemand minder dan Valentijn Driessen voorspelde de eindstand in de Eredivisie als beste. Driessen eindigde bovenaan in het klassement van de Voetbal International Seizoengids met dertien andere journalisten.

Eerder werd de journalist van De Telegraaf eerste in 2018 en 2019. Kees Jansma veroverde de titel in 2020 en is dit jaar op de vierde plek geëindigd. Driessen voorspelde de topdrie volledig goed. NOS-journalist Jeroen Elshoff werd tweede en had maar liefst zes ploegen juist voorspeld in de competitie.

Driessen zat er goed bij met de middenmotors en behaalde in totaal 34 strafpunten. Onze Wilfred Genee eindigde op plek tien met 42 strafpunten. Hélène Hendriks en Hans Kraay jr. deden ook mee.

Bekijk de volledige eindstand via deze link.

Publiek uitzinnig na juiste voorspelling van Valentijn: 'Nu n...
1:14
Publiek uitzinnig na juiste voorspelling van Valentijn: 'Nu n...

 

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.