Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn voegt opnieuw foute voorspelling toe aan lijst met forse uitglijders

23 feb 2024, 09:30

Valentijn Driessen voegt opnieuw een foute voorspelling toe aan de ellenlange lijst met foute prognoses. Het orakel van Vandaag Inside en De Telegraaf zette in de afgelopen jaren een aantal forse missers op zijn naam, en schiet nu opnieuw mis met een prognose voor het tweede duel tussen FK Bodø/Glimt en Ajax.

In de laatste jaren voorspelde Valentijn onder andere dat Ajax geen kans maakte tegen Real Madrid, waardoor hij niet afreisde naar Bernabéu (uitslag 1-4), vertelde hij dat de Amsterdammers Tottenham-aanvaller Lucas Moura rustig alleen op de keeper konden laten gaan (scoorde 3 keer) en zei hij voor het duel tussen Sporting en Ajax dat 'Sébastien Haller niet kan in de Champions League' (scoorde die wedstrijd 4 keer).

In de meest recente aflevering van Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, waagde de journalist zich aan een voorspelling voor Bodø/Glimt - Ajax, het tweede duel uit de tussenronde van de Conference League. “Ik zou niet gaan, ik zou gewoon niet gaan”, zei Valentijn, toen hem gevraagd werd hoe de Amsterdammers in het uitduel moesten gaan spelen. “Ajax wordt uitgeschakeld. Die gaan het echt niet overleven, die Noorse poolexpeditie.”

Koffie met Valentijn: ‘Hoe Ajax tegen Bodø/Glimt moet spelen? Ik zou niet gaan!’
19:45
Koffie met Valentijn: ‘Hoe Ajax tegen Bodø/Glimt moet spelen? Ik zou niet gaan!’

Toch bleek Ajax donderdag te sterk voor Bodø/Glimt. De Amsterdammers hadden het erg moeilijk, maar middenvelder Kenneth Taylor wist Ajax in de verlenging naar de overwinning te schieten (1-2). Het resultaat? Ajax door naar de achtste finales van de Conference League, én een misser toegevoegd aan de lijst met foute voorspellingen van Valentijn Driessen.

Bodø/Glimt - Ajax gemist? Kijk de samenvatting bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.