Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen verwacht leegloop bij Feyenoord: 'Die heeft zo’n geweldig seizoen gedraaid'

Valentijn Driessen verwacht leegloop bij Feyenoord: 'Die heeft zo’n geweldig seizoen gedraaid'

15 mei 2023, 11:40

Valentijn Driessen weet zeker dat er spelers gaan vertrekken bij Feyenoord. Aanvoerder Orkun Kökcü en de gehuurde Oussama Idrissi en Sebastian Szymański vertrekken volgens hem. Ook de toekomst van topschutter Santiago Giménez en trainer Arne Slot is onzeker, vertelt hij in een video van de Telegraaf.

Arne Slot zelf vond op de persconferentie na afloop van Feyenoord – Go Ahead Eagles (3-0) dat de media nu niet bezig moet zijn met eventuele uitgaande transfers, maar dat Feyenoord bewierookt moet worden omdat ze kampioen zijn. Vooral over zijn toekomst en die van Santiago Giménez zijn de geruchten hardnekkig. Over laatstgenoemde is Valentijn lovend. "Als je die goal van hem ziet vandaag, stuur hem op een band de wereld over, ongetwijfeld dat grote clubs toe gaan happen."

Volgens Valentijn is het ook zo goed als zeker dat aanvoerder Kökcü zal vertrekken uit Rotterdam. "Die heeft zo’n geweldig seizoen gedraaid. Die is een jaar gebleven omdat hij wilde vlammen en zich op een hoger niveau wilde laten zien alvorens hij de stap naar het buitenland wilde zetten. Daar is hij grandioos in geslaagd. Ik sprak Slot net en ook hij gaat ervan uit dat hij zal vertrekken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.