Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen vanavond aan tafel bij Veronica Inside

Valentijn Driessen vanavond aan tafel bij Veronica Inside

15 okt 2021, 15:53

Veronica Inside keert vanavond na een korte afwezigheid terug op televisie. Niemand minder dan Valentijn Driessen schuift aan bij Johan, Wilfred en René om om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken.

De mannen blikken natuurlijk terug op de duels van het Nederlands elftal van afgelopen week. Het team van bondscoach Louis van Gaal was nipt te sterk voor Letland (0-1) en boekte een overtuigende zege op Gibraltar (6-0). Van Gaal was weer in vorm op de persconferenties, waar hij onder andere 'SPARTAAAA' door de perskamer riep.

En ook voor de rest valt er genoeg te bespreken. Zo vond donderdagavond in Carré het Gouden Televizier-Ring Gala plaats en werd bekend dat Ihattaren niet meer wil terugkeren bij Sampdoria, maar dat de club ook niet meer op hem zit te wachten vanwege zijn gedrag en het gebrek aan professionaliteit.

Kortom, een bomvolle topshow! Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.