Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen reageert op mooi gebaar Henk de Jong: ‘Ik vind het zo goedkoop’

Valentijn Driessen reageert op mooi gebaar Henk de Jong: ‘Ik vind het zo goedkoop’

26 jan 2024, 18:30

Valentijn Driessen reageert in de Kick-Off Eredivisie van De Telegraaf kritisch op het mooie gebaar van Henk de Jong na het gewonnen bekerduel tegen Hercules.

Cambuur schakelde Hercules donderdagavond uit in de achtste finales van de KNVB-beker door een goal in blessuretijd van de verlenging. (3-4). Henk de Jong stapte na afloop van de wedstrijd de kleedkamer van Hercules in en nodigde de selectie en staf uit in Leeuwarden om de kwartfinale van de beker te komen kijken. “Ik vind het zo goedkoop”, begint Valentijn. “Henk de Jong had zijn eigen ploeg geweldig op zijn sodemieter moeten geven en ook zichzelf, want het is natuurlijk een absolute wanprestatie wat Cambuur heeft geleverd en naar aanleiding daarvan zou je hopen dat ze geweldig op hun flikker krijgen tegen Vitesse, maar ja: dat is net zo slecht.”

“Het was echt hemeltergend slecht van Cambuur en dat Henk de Jong dan de aandacht op die manier verlegd naar Hercules. Heel goedkoop”, besluit Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.