Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen over scheidsrechter Lahoz: 'Ik vond hem goed fluiten'

Valentijn Driessen over scheidsrechter Lahoz: 'Ik vond hem goed fluiten'

10 dec 2022, 11:56

Valentijn Driessen vond scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz goed fluiten tijdens de kwartfinale op het WK tussen Oranje en Argentinië, zo vertelt de chef voetbal van De Telegraaf in een podcast van de krant.

"De scheidsrechter is totaal niet van invloed geweest op de eindscore", begint de analist in de podcast Kick-off. "Bergwijn? Die kaart was gewoon terecht. Hij liep dwars het veld in. Die zat op de bank en ging zich bemoeien met een opstootje vijftig meter verderop. Hij deelde zoveel gele kaarten uit omdat het nodig was. Er was heel veel onderlinge frustratie en irritatie. Dan ga je geel geven. Ja, ik vond hem goed fluiten", concludeert Valentijn.

De vaste tafelgast van Vandaag Inside vond alleen de handsbal van Lionel Messi, die niet bestraft werd met een kaart, de enige fout van de Spanjaard. "Hij heeft Timber gered, die blokkeerde Messi. Hij wilde het liefst met elf tegen elf eindigen. Dat is hem gelukt, totdat iedereen in de catacomben was en Dumfries, die heel slecht speelde, rood kreeg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.