Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen: ‘Niemand hoeft medelijden te hebben met Arne Slot'

26 apr 2024, 14:32

Valentijn Driessen schrijft in zijn column voor De Telegraaf dat niemand medelijden hoeft te hebben met Arne Slot en dat Feyenoord zich juist hard moet opstellen in de onderhandelingen met Liverpool.

In de zomer van 2023 kon Slot ook al rekenen op interesse uit de Premier League. Tottenham Hotspur kwam tot een mondeling akkoord, maar de oefenmeester besloot toch bij Feyenoord te blijven en een verbeterd contract te tekenen. Valentijn zegt daarover: “Met een stevige opwaardering groeide het miljoenensalaris van Slot met de contractverlenging tot medio 2026 tot Premier League-proporties. Vandaar heeft de leiding van Feyenoord het volste recht, zelfs de plicht naar de club en achterban toe om het onderste uit de kan te halen voor Slot en eveneens voor alle stafleden die hij wil meenemen naar Liverpool.”

Valentijn vervolgt dat het voor het Nederlandse voetbal mooi is als Slot de stap naar de Premier-League kan maken, maar dat Feyenoord daar niet voor hoeft te bloeden. “Sterker, in het belang van het Nederlandse voetbal moet het kapitaalsterke Liverpool over de brug komen om Feyenoord zodanig te compenseren dat de club niet ten onder gaat aan de erfenis van Slot. De geboden 7 miljoen euro plus 2 miljoen euro bonussen is een lachertje en belooft dat een hard onderhandelingsproces zich aandient." "Als dat betekent dat Slot voorlopig in de wachtkamer moet plaatsnemen, dan is mauwen niet op zijn plaats. Niemand hoeft medelijden te hebben met de Feyenoord-trainer. Met z’n volle verstand tekende hij een verlengde, sterk verbeterde verbintenis zonder transferclausule", besluit de journalist van De Telegraaf.

Johan Derksen vertelde woensdagavond in Vandaag Inside dat hij ervan overtuigd is dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.