Terug

Volg Vandaag Inside

'Valentijn Driessen maait over het algemeen het gras weg voor iedereen!'

'Valentijn Driessen maait over het algemeen het gras weg voor iedereen!'

20 jan 2023, 10:48

Wim is blij dat het Eredivisie-voetbal weer begonnen is en hij regelmatig aan kan schuiven bij Veronica Offside, en binnenkort ook weer als analist bij het Europa League- en Conference League-voetbal. Dat vertelt hij in Koffie met Kieft, een online rubriek van Vandaag Inside.

"Tijdens het WK had ik niet zoveel te doen," vertelt Wim. "Dus ik hunkerde wel weer naar de start van de Nederlandse competitie. Dat je in ieder geval weer een beetje aan het werk bent, en het voetbal op een andere manier gaat volgen dan gewoon vrijblijvend."

Wim maakt de afgelopen tijd nog wel af en toe een column met Valentijn voor De Telegraaf: "Maar Valentijn maait over het algemeen het gras weg voor iedereen," lacht Wim. "Ik had vorige week in m'n hoofd: ik ga een column over Weghorst maken. Valentijn maakt op maandag en vrijdag een column, en dan geeft hij overal nog z'n mening een keer. Dus hij had die hele Weghorst-column alweer voor m'n voeten weggemaaid. Toen heb ik toch nog maar een stukje gedaan."

"Nee, het is leuk. Het is leuk om het voetbal te volgen, maar dan moet je wel een doel hebben," concludeert Wim.

Kijk de hele aflevering van Koffie met Kieft, waarin Wim onder meer zijn licht laat schijnen op de situatie bij Ajax en vooruitblikt op De Klassieker, hieronder!

Koffie met Kieft: 'Hoe gaat Schreuder het in hemelsnaam redden bij Ajax?!'
19:10
Koffie met Kieft: 'Hoe gaat Schreuder het in hemelsnaam redden bij Ajax?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.