Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen kritisch: ‘Is hij er wel bij met zijn hoofd?’

Valentijn Driessen kritisch: ‘Is hij er wel bij met zijn hoofd?’

3 okt 2022, 11:10

Valentijn Driessen heeft zich kritisch uitgelaten over Ruud van Nistelrooij. De Chef Voetbal van De Telegraaf zet zijn vraagtekens bij het wisselbeleid van de trainer van PSV, tijdens de nederlaag tegen SC Cambuur. 

Cambuur was in Leeuwarden met liefst 3-0 te sterk voor het elftal van trainer Van Nistelrooij. “We hebben een apathisch PSV gezien”, zegt Valentijn in een videoitem van De Telegraaf. “Er zat helemaal niks in. Geen druk naar voren en niemand die het spel wilde opeisen voor zichzelf. Niemand die de ploeg bij de hand nam.”

Valentijn heeft zich verbaasd over een aantal wissels van Van Nistelrooij. De 46-jarige oefenmeester haalde een aantal sterkhouders naar de kant, nadat Silvester van der Water PSV op achterstand had gezet. “Van Nistelrooij had een paar onbegrijpelijke wissels. Op een gegeven moment gingen ze het rijtje wissels langs op de televisie en toen zag ik Xavi Simons, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman zitten”, zegt de journalist. “Dat zijn allemaal spelers die eventueel een goal kunnen maken of weten wat het is om met een 1-0 achterstand de laatste tien of vijftien minuten in te gaan en de ervaring hebben om eventueel de boel nog recht te trekken…”

Valentijn zag Van Nistelrooij desondanks kiezen voor spelers die vorig jaar nog uitkwamen voor Jong PSV. “Dan vraag je je af of de trainer er wel bij is met zijn hoofd. Daar had ik zaterdagavond mijn grote twijfels over”, besluit hij. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.