Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen: ‘Je krijgt het idee dat Potter Ajax en Feyenoord gebruikt...'

3 mei 2024, 20:50

Valentijn Driessen heeft sterk het idee dat Graham Potter Ajax en Feyenoord alleen gebruikt om Manchester United onder druk te zetten. Dat stelt hij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

“Wat mij wel stoort aan Potter is dat je heel duidelijk hoort en proeft, zo van: ‘Ajax wel oké, maar liever wat anders.’ Als ik in de Ajax-leiding zat zou ik geen trainer willen hebben die zegt: 'als er niks anders komt wil ik wel naar Ajax'”, begint Ajax-watcher Mike Verweij over de oefenmeester die momenteel met zowel Ajax als Feyenoord in verband wordt gebracht. “Ik vind dat je iemand moet nemen die heel graag naar Ajax wil komen en anders zoek je toch lekker een ander.”

Valentijn sluit zich bij Verweij aan: “Je krijgt gewoon sterk het idee dat hij Ajax en nu ook Feyenoord bijna gebruikt om Manchester United bijvoorbeeld onder de druk te zetten, waar hij wel heel graag heen wil. Of dat de manier is waarop je dat moet spelen… Net wat Mike zegt, als Ajax en Feyenoord zou ik zeggen: 'joh wij zitten niet om Graham Potter verlegen.'"

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside uit over Graham Potter: "Hij heeft Chelsea in zes maanden tijd 92 miljoen euro gekost." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.