Terug

Volg Vandaag Inside

'Valentijn Driessen in een Pino-pak is de beste oplossing voor Sesamstraat'

25 jan 2024, 19:00

Lawrence de Munck en Maarten Vledder, ook wel bekend als Kale & Kokkie, zijn twee bekende gezichten bij AT5, geven al jarenlang commentaar op alles rondom club Ajax. In een interview met Voetbalzone laten de twee zich uit over de komst Jordan Henderson en reageren ze daarbij kritisch op Valentijn Driessen.

Valentijn heeft namelijk weinig begrip voor de keuze van Ajax om Jordan Henderson naar Amsterdam te halen. Volgens de Chef Voetbal van De Telegraaf is Vitesse-speler Davy Pröpper een betere optie. "Ik denk dat Valentijn Driessen in een Pino-pak de beste oplossing is voor Sesamstraat", zegt Kokkie. "Want die man... Of hij nu over Ajax, PSV of Feyenoord praat... Het is alleen maar azijn wat er uit die man komt. Alleen maar azijn."

Kokkie gaat vervolgens verder over de keuze voor Henderson: "Als je als Ajax, in de situatie waarin je nu zit, die gozer (Henderson, red.) kan halen, die negen of tien jaar onderdeel is geweest van het grote Liverpool, dat bij de tien beste clubs van de wereld hoorde, die captain is van de Engelse nationale ploeg... En dan ga jij met zoiets komen? Joh, schei lekker uit alsjeblieft", aldus Kokkie.

Eerder in Vandaag Inside vertelde Valentijn wat Henderson aan salaris en tekengeld ontvangt bij Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.