Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen heeft zijn teen gebroken

7 mei 2024, 12:51

Valentijn Driessen heeft zijn teen gebroken. Dat vertelt hij in voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

"Iedereen die ik tegenkom, zegt: wat loop je mank. Ja, je loopt mank als je je teen gebroken hebt," aldus Valentijn, die vervolgens uitlegt wat er is gebeurd: "Ik schopte tegen het bed van m'n zoon aan. Niet omdat ik boos op hem was, maar ik zag z'n bed even niet staan."

Ondanks dat Valentijn zijn teen heeft gebroken, zit hij dinsdagavond gewoon aan tafel bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Vandaag Inside zie je vanaf 21:35 uur bij SBS6!

Het is niet de eerste keer dat Valentijn kampt met een blessure. Een aantal jaar geleden brak hij zijn heup, waarna Hélène hem thuis opzocht. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.