Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn heeft simpele verklaring voor blessuregolf bij PSV

Valentijn heeft simpele verklaring voor blessuregolf bij PSV

9 nov 2021, 14:12

Valentijn Driessen heeft een simpele verklaring voor de blessuregolf bij PSV. De Chef Voetbal van De Telegraaf zegt in een nieuwe Koffie met Valentijn - een online rubriek van Veronica Inside - dat hij denkt dat het te maken heeft met onderbelasting. 

‘Als je het aantal speelminuten optelt van die geblesseerde jongens…Teze; heel vaak niet gespeeld, Vertessen; heel vaak niet gespeeld, Pröpper; heel vaak niet gespeeld, Madueke; heel vaak niet gespeeld. Het zijn juist de jongens die weinig spelen, die geblesseerd zijn’, kaart Valentijn aan. ‘Níet de jongens die eigenlijk altijd spelen. Sangaré, Ramalho en Boscagli zijn bijna nooit geblesseerd.’

PSV-trainer Roger Schmidt miste zondag tegen Fortuna Sittard Cody Gakpo, Noni Madueke, Davy Pröpper, Ryan Thomas, Yorbe Vertessen en Richard Ledezma al door blessureleed, en daar kwam tijdens het treffen met de Limburgers ook Jordan Teze nog bij. Volgens de journalist is het een kwestie van onderbelasting. ‘Dat je gewoon té weinig doet, té weinig inhoud hebt. In denk dat het daar mee te maken heeft.’

Bekijk de nieuwe Koffie met Valentijn in onderstaande video terug.

Koffie met Valentijn: 'Dan gaat er voorlopig een streep door heel Feyenoord heen'
20:39
Koffie met Valentijn: 'Dan gaat er voorlopig een streep door heel Feyenoord heen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.