Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen haalt uit naar Mislintat: ‘Hij weet totaal niet wat Ajax voorstelt’

22 aug 2023, 17:00

Valentijn Driessen heeft gereageerd op uitspraken van Sven Mislintat over de nieuwe Ajax-aankoop Josip Sutalo. De directeur voetbalzaken zei dat Sutalo 'de ultieme Ajax-verdediger is’, maar Valentijn is het hier niet mee eens: “Mislintat weet niks van het verleden van Ajax”.

Valentijn neemt Frank Rijkaard en Matthijs de Ligt wanneer het gaat om de ultieme Ajax-verdediger: “Dat zijn échte Ajax-spelers voor achterin. Mislintat en Sutalo weten totaal niet wat Ajax voorstelt. Ze roepen dit soort dingen en hopen daar de achterban mee te paaien. Dat lukt trouwens aardig, aangezien de achterban nog weinig kwaads ziet in wat er bij Ajax gebeurt. Ze spelen gelijk tegen Excelsior en er zijn alleen maar aankopen gedaan waar je tot dusver niet vrolijk van wordt.”

Valentijn is ook van de mening dat de lat in Amsterdam op dit moment een stuk lager ligt dan vroeger: “Het is een goede verdediger, maar om te roepen dat Sutalo de ideale verdediger is, moet hij ook Jorrel Hato tientallen miljoenen meer waard laten worden en de rest op sleeptouw nemen. Dat wil ik nog wel eens zien bij de jongen die acht keer bij het eerste elftal van Kroatië heeft gezeten en voorlopig niet verder is gekomen dan Dinamo Zagreb, dat in de Champions League-voorronde uitgeschakeld is door AEK Athene."

Valentijn Driessen liet zich onlangs in Koffie met Valentijn uit over de berichtgeving over Sven Mislintat. Bekijk de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.