Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen: ‘Geen enkele mogelijkheid dat Ajax nog derde wordt’

14 jan 2024, 22:34

Valentijn Driessen vertelt in een video-item van De Telegraaf dat hij geen enkele mogelijkheid ziet dat Ajax nog derde zal worden in de Eredivisie.

Ajax won zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-3), waardoor de club uit Amsterdam de achterstand op AZ, de nummer vier in de Eredivisie, heeft verkleind tot vijf punten. Valentijn Driessen denkt overigens niet dat Ajax uiteindelijk nog derde zal worden, omdat FC Twente momenteel nog negen punten los staat van Ajax.

“Als ik dan de wedstrijd Twente – AZ zie en ik zie Go Ahead Eagles – Ajax dan zie ik geen enkele mogelijkheid dat Ajax nog derde wordt van Nederland. Twente speelt gewoon echt veel beter dan Ajax.”

“Alleen als Ajax nog met een of twee goede versterkingen komt en ze komen in een positieve flow dan zou er misschien nog wat mogelijk zijn, maar ik denk dat Ajax meer afhankelijk is van een terugval van FC Twente dan dat ze zelf dit gat goed kunnen maken”, besluit Valentijn.

Valentijn Driessen liet zich vrijdagavond bij De Oranjewinter uit over het vertrek van Maurits Hendriks bij Ajax. Bekijk het volledige fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.