Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen erg kritisch op Gakpo: 'Zo is hij die miljoenen niet waard'

Valentijn Driessen erg kritisch op Gakpo: 'Zo is hij die miljoenen niet waard'

10 aug 2022, 11:18

Valentijn Driessen is uiterst kritisch op de prestaties van Cody Gakpo in het tweeluik tegen AS Monaco. De chef voetbal van de Telegraaf zag bijna alles mislukken in het duel tegen de Monegasken.

"Gakpo gaf niet thuis. Werklust valt hem niet te ontzeggen, maar hij was gewoon heel ongelukkig in z'n acties," vertelt Valentijn op de website van de ochtendkrant. "Hij had totaal geen meerwaarde. Het leek erop alsof hij zich probeerde waar te maken op dit podium. Om te laten zien dat hij inderdaad rijp is voor een transfer naar de Premier League, bijvoorbeeld. Maar als je dit zag, dan is Cody Gakpo op dit moment zeker geen veertig miljoen euro waard", concludeert Valentijn.

PSV neemt het in de play-offs voor de Champions League op tegen het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst. De Schotten schakelden dinsdagavond het Belgische Royale Union Saint-Gilloise uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.