Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen en Bram Moszkowicz te gast in voorlaatste uitzending Veronica Inside

Valentijn Driessen en Bram Moszkowicz te gast in voorlaatste uitzending Veronica Inside

17 dec 2021, 16:30

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Wilfred, Johan en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Bram Moszkowicz zal plaatsnemen aan 't kleine tafeltje.

De week stond voor velen in het teken van de behaalde wereldtitel van Max Verstappen. De coureur van Red Bull Racing moest deze week nog wachten op het verlossende woord van Mercedes, dat overwoog om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de FIA. Donderdagochtend kwam dat statement, waarna Verstappen dezelfde avond nog de Formule 1-wereldbeker kreeg uitgereikt op het jaarlijkse gala van de internationale autosportfederatie.

Verder werd er deze week gevoetbald in de tweede ronde van de KNVB Beker. Ajax en PSV overleefden hun wedstrijd tegen respectievelijk Barendrecht (4-0) en Fortuna Sittard (2-0), terwijl Feyenoord ten onder ging in Enschede (FC Twente, 2-1). Stuntploegen in het bekervoetbal waren deze week Excelsior Maassluis (FC Emmen, 1-0) en NAC Breda (FC Utrecht, 3-2).

Tot slot was het een week vol transfergeruchten. Zo zouden Oranje-internationals Wout Weghorst en Luuk de Jong voor een winterse transfer staan. Daarnaast werd vrijdag wereldkundig gemaakt dat Christian Eriksen en Inter Milan per direct uit elkaar gaan. De oud-Ajacied mag niet meer uitkomen in de Serie A vanwege zijn defibrillator en kan op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Iets wat Sergio Agüero ook had gewild, maar met een andere boodschap moest komen op een ingelaste persconferentie: hij hangt noodgedwongen zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Kortom, genoeg om te bespreken. De voorlaatste uitzending van Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.