Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen deelt groot compliment uit aan Het Legioen: ‘Mag gezegd worden’

Valentijn Driessen deelt groot compliment uit aan Het Legioen: ‘Mag gezegd worden’

Europa League

14 apr 2023, 10:30

Valentijn Driessen heeft genoten van de aanhang van Feyenoord, in het Europa League-duel met AS Roma (1-0). Zowel in zijn column als in een videoitem laat de Chef Voetbal van De Telegraaf zich lovend uit over Het Legioen.

“Speciale vermelding verdiende het vooral afgelopen week bekritiseerde Legioen”, schrijft Valentijn in zijn column. “In de uitverkochte Kuip zorgden de fans voor een geweldige sfeer met zoals vaker een indrukwekkende wisselwerking tussen spelers en publiek.”

De aanhang van Feyenoord kwam afgelopen tijd negatief in het nieuws door de gebeurtenissen in de bekerwedstrijd tegen Ajax, maar de supporters lieten zich tegen AS Roma van hun beste kant zien. “De sfeer was geweldig. Dat mag ook gezegd worden. Ik heb geen rotje gehoord en er werd niks richting het veld gegooid”, vertelt Valentijn in een videoitem op de site van de krant. “De sfeer was geweldig en al die opblaasbare attributen in de twaalfde minuut, dat hoort er bij. Dan kan je er écht van genieten. De wisselwerking tussen het publiek en de ploeg was geweldig!"

Kijk hieronder de samenvatting van het Europa League-duel tussen Feyenoord en AS Roma.

SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)
5:32
SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.