Terug

Volg Vandaag Inside

'Valentijn Driessen, daar kan ik écht van genieten!'

'Valentijn Driessen, daar kan ik écht van genieten!'

15 juli 2022, 09:20

Een positieve houding is een belangrijk kenmerk van Freek Jansen, maar dat wil niet zeggen dat de hoofdredacteur van Voetbal International niet kan genieten van zijn ietwat cynische tegenspelers. Sterker nog: Jansen blijkt fan van De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen, die bekendstaat om zijn cynische benadering.

'Ik zie alles positief in, maar dat komt omdat ik ook weinig persoonlijk leed heb meegemaakt', zegt Jansen bij Kopstukken, een rubriek van Voetbalzone. 'Maar van cynisme kan ik onwijs genieten.' De journalist wijst naar Valentijn Driessen. 'Van Valentijn kan ik écht genieten. Dat is gewoon zijn ding, dat hoort bij hem. Daar kan ik met héél veel plezier naar luisteren.'

Jansen leest ook graag de columns van AD-journalist Sjoerd Mossou. 'Die vind ik geweldig. Dat mensen cynisch zijn, dat vind ik wel meevallen. Ook binnen ons eigen bedrijf, dat er daar één wat cynischer is dan de ander, joh. Ze moeten ook niet allemaal zo vrolijk zijn als ik, dan krijg je ook een probleem.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.