Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen, Bas Nijhuis en Michael Boogerd vanavond te gast bij De Oranjezomer

Valentijn Driessen, Bas Nijhuis en Michael Boogerd vanavond te gast bij De Oranjezomer

2 juli 2021, 15:39

Vanavond staan er weer twee gloednieuwe afleveringen van De Oranjezomer op het programma. Niemand minder dan Valentijn Driessen schuift aan bij Johan, Wilfred en René en Bas Nijhuis en Michael Boogerd zitten aan de bar.

Natuurlijk zal er uitgebreid worden teruggeblikt op de eerste twee kwartfinales van het Europees Kampioenschap, waarin Zwitserland het opneemt tegen Spanje en België en Italië elkaar treffen in een heerlijke kraker. Bas Nijhuis zit aan de bar om alle arbitrale beslissingen onder de loep te nemen.

Verder stond er vandaag een 248 kilometer lange etappe in de Tour de France op het programma, die zal worden nabesproken met Michael Boogerd. Daarnaast beëindigde Toni Kroos vandaag zijn interlandloopbaan en verplichte de Belgische voetbalbond Noa Lang een bezoek aan het holocaustmuseum. Kortom, twee bomvolle topshows!

De Oranjezomer is vanavond om 20u en 22:55u te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.