Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: ‘Dit leek op een afrekening van de Ajax-spelers richting Steijn’

Valentijn: ‘Dit leek op een afrekening van de Ajax-spelers richting Steijn’

18 sep 2023, 10:01

Valentijn Driessen spreekt in zowel zijn column in De Telegraaf als in een video-item van de ochtendkrant het vermoeden uit dat spelers van Ajax zondag in het duel met FC Twente (3-1 verlies) bewust het gezag van trainer Maurice Steijn ondermijnden.

Steijn gaf onlangs aan ‘te kunnen leven’ met de komst van Josip Sutalo maar dat de andere aanwinsten niet zijn keus waren. “Deze directe aanval op de nieuwelingen leek Steijn in Enschede - gezien de belabberde wedstrijdinstelling - als een boemerang te raken”, schrijft Valentijn in zijn column. “Bij geen enkele nieuwkomer was een spoortje van een over-mijn-lijk-mentaliteit te bespeuren getuige het slappe verweer. Het leek zelfs verdacht veel op het bewust ondermijnen van trainer Maurice Steijn vanwege zijn uithaal twee weken geleden in Sittard.”

Ook in een video-item op de website van De Telegraaf spreekt Valentijn zijn vermoeden uit. “Het leek er bijna een beetje op of de spelers van Ajax een soort afrekening presenteerden richting Steijn, die twee weken geleden heeft gezegd dat hij het 'maar' met deze spelers moest doen, maar dat zij geen van allen zijn keus waren. Het leek er wel op of sommige spelers dit bewust deden. Je mag er niet vanuit gaan, maar je moet nergens raar van staan te kijken want het was natuurlijk een aanklacht richting de spelers en hun kwaliteiten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.