Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Dit hoort niet bij een topclub en helemaal niet bij iemand van het statuur Van Nistelrooij'

Valentijn: 'Dit hoort niet bij een topclub en helemaal niet bij iemand van het statuur Van Nistelrooij'

12 sep 2022, 09:42

Valentijn Driessen vindt de uitspraken van Ruud van Nistelrooij voorafgaand aan het duel met RKC topclub onwaardig. De trainer van PSV gaf namelijk onder meer aan dat de Eindhovenaren een 'heel lastige en moeilijke' wedstrijd zouden krijgen tegen de club uit Waalwijk.

"Dit hoort niet bij een topclub, niet bij een trainer van een topclub en helemaal niet bij iemand van het statuur Van Nistelrooy, die zich als speler nooit onderdanig heeft gedragen aan wie ook", schrijft Valentijn in zijn column voor De Telegraaf. "Was dit er dan ingeslopen bij de beginnende trainer Van Nistelrooy, die extra druk ervaart omdat het hem uit handen dreigt te glippen?"

Valentijn vindt daarom dat Van Nistelrooij moet oppassen dat hij zijn geloofwaardigheid niet kwijt raakt. "Hij hoeft heus niet alle woorden op een goudschaaltje te wegen", vervolgt de chef voetbal van De Telegraaf. "Via de media, via persconferenties communiceer je ook met je eigen spelers. Alleen prikken die dwars door een trainer heen als hij een toneelstukje opvoert. Dat is in een spelersgroep nog veel dodelijker voor zijn autoriteit en geloofwaardigheid", aldus Valentijn over de uitspraken van Van Nistelrooij over RKC.

Ook René kon zich niet vinden in de uitspraken van Ruud van Nistelrooij over RKC. Bekijk de reactie van René in de onderstaande video terug.

René laakt uitspraken Van Nistelrooij over RKC: 'Pleur op, joh!'
3:29
René laakt uitspraken Van Nistelrooij over RKC: 'Pleur op, joh!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.