Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Dat is waarom Dusan Tadic nooit gewisseld wordt door Alfred Schreuder'

Valentijn: 'Dat is waarom Dusan Tadic nooit gewisseld wordt door Alfred Schreuder'

7 okt 2022, 16:52

Dusan Tadic kan de afgelopen weken op veel kritiek rekenen bij Ajax. Toch blijft Alfred Schreuder zijn aanvoerder opstellen, en de Serviër mag ook bijna altijd negentig minuten blijven staan. Valentijn Driessen denkt te weten waarom Tadic nooit gewisseld wordt door Schreuder.

"Dat is omdat zij samen dezelfde zaakwaarnemer hebben. Milos Malenovic hebben zij. Dat is de zaakwaarnemer van zowel Schreuder als Tadic," vertelt Valentijn in een video op de website van De Telegraaf. "Dan ga je je toch afvragen: is daar nog een bepaalde onafhankelijkheid van Schreuder richting Tadic? Want hij heeft nul rendement de afgelopen wedstrijden!"

"Dan moet je je toch af gaan vragen: moet ik daar niet wat veranderen? Moet ik bijvoorbeeld niet Brobbey in de spits zetten, Berghuis op rechts, en dan Tadic eruit? Dat gaat waarschijnlijk wel gebeuren in Napoli, omdat Tadic rood heeft gekregen. Maar ik ben benieuwd wat Schreuder doet met zijn aanvoerder tegen Volendam."

Ook het feit dat Tadic de aanvoerder is en dat hij jarenlang de kar heeft getrokken bij Ajax, zal meespelen in het feit dat hij niet gewisseld wordt, denkt Valentijn: "Daar houd je een hoop vertrouwen in, en dat blijf je je ook aan vasthouden, zeker als nieuwe trainer. Zoals hij ook blijft vasthouden aan Blind, maar daar zijn geen alternatieven voor. En voor Tadic wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.