Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn blikt vooruit naar De Klassieker: 'Dan maakt Ajax kans tegen Feyenoord'

1 apr 2024, 13:44

Valentijn Driessen blikt in een video-item van De Telegraaf vooruit op De Klassieker van aankomende zondag. Ajax gaat op bezoek bij aartsrivaal Feyenoord in De Kuip en Valentijn acht de Amsterdammers niet helemaal kansloos.

"Normaal gesproken, als je die twee wedstrijden naast elkaar legt (wedstrijden Feyenoord - Utrecht en Zwolle - Ajax, red.), dan niet", zegt Valentijn. "Maar leg je de eerste helft van Ajax naast de eerste helft van Feyenoord, of het eerste halfuur van Feyenoord, dan denk ik wel dat ze kans maken."

Feyenoord won afgelopen weekend met 4-2 van FC Utrecht in De Kuip, en Ajax won bij PEC Zwolle met 1-3. Desondanks gaat Valentijn ervan uit dat de Rotterdammers De Klassieker gaan winnen. "Nu ga ik een open deur intrappen, maar het is een wedstrijd die opzich staat, en er kan van alles gebeuren. Normaal gesproken wint Feyenoord die wedstrijd", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Ajax moet het in De Klassieker wel doen zonder Jordan Henderson. Eerder in Vandaag Inside werd zijn blessure besproken. "Niemand mist hem", stelde René van der Gijp onder meer. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.