Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn blikt terug op voorspelling over Slot: 'Misschien heb ik dat iets te stellig gezegd'

Valentijn blikt terug op voorspelling over Slot: 'Misschien heb ik dat iets te stellig gezegd'

26 mei 2023, 20:47

Volgens Valentijn Driessen was Arne Slot zo goed als rond met Tottenham Hotspur. "Die is toch al weg", zei Valentijn woensdagavond in Vandaag Inside over Slot, die een dag later bekendmaakte dat hij blijft bij Feyenoord. De chef voetbal van De Telegraaf blikt vrijdag in Kick-off, een video-item van de ochtendkrant, terug op zijn uitspraken over Slot.

Afgelopen woensdag zei Valentijn het volgende in Vandaag Inside over een mogelijke transfer van Slot naar The Spurs: "Die (Rafaela Pimenta, zaakwaarneemster van Slot, red.) is rond met Spurs. Ze hebben vandaag gezeten van vier tot negen. En morgen gaan ze verder. Ik zou niet weten wat ze verder moeten bespreken, want Slot is toch al weg."

Vrijdag blikte Valentijn terug op zijn uitspraken over Slot: "Het punt is, dat Rafaela Pimenta, zijn zaakwaarneemster had gezegd: Arne wil naar Tottenham. En daarmee dacht ik zeker woensdagmiddag, toen die gesprekken nog liepen, dat het bijna niet anders kon dat hij naar Tottenham zou gaan. Los van het gegeven dat ik niet wist of Tottenham en Feyenoord eruit zouden kunnen komen. Want ik wist wel dat het bedrag enorm was, wat Feyenoord vroeg. Veel meer dan normaal en dat bedrag lag rond de 20 miljoen euro en dat Tottenham daar absoluut niet aan wilde voldoen."

"Iets te absoluut opgeschreven dan?", vraagt presentator Pim Sedee vervolgens aan Valentijn. "Nee zeker niet absoluut opgeschreven, want ik heb het niet opgeschreven op die manier. Helemaal niet zelfs, want in een laatste zin staat ook: volgend jaar zal die bij Tottenham of bij Feyenoord bewijzen dat het een toptrainer is."

"Misschien heb ik het iets te stellig bij Vandaag Inside gezegd, dat zou kunnen", blikt Valentijn terug. "Zelf zou ik het nog eens moeten terugkijken, maar ik was toen in de veronderstelling, ook omdat het zo lang duurde. Want ze waren om 16:00 uur begonnen, 21:30 uur was de uitzending begonnen. En dan denk je: dit duurt wel heel lang, alleen maar voor je eigen contract, hier kan wel eens meer aan de hand zijn", besluit Valentijn.

Bekijk de aflevering van afgelopen woensdag met Valentijn Driessen terug in de onderstaande video.

Vandaag Inside S3 E97
46:52
Vandaag Inside S3 E97

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.